![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من دختر ۵/۵ ساله دارم که تا الان ۵ تا از دندونای شیریش افتاده ودندون جدید در آورده. کسی تجربه افتادن دندون شیری تو این سن داره؟ آخه اغلب بچه ها ۶-۷ سالگی تازه شروع به افتادن دندون شیری میکنن. بعدشم دخترم شیر خیلی میخوره اینمیتونه تاثیر داشته باشه؟ واینکه به بلوغ بچه ها ربط داره؟
2020-12-29 09:13:16 Toronto پزشکی # #دندان #دندان شیری![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#دندان
#دندان شیری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی
سلام دوستان گروهی برای پزشکان و دندانپزشکان ایرانی اگر هست ممنون میشم معرفی کنیدممنون
2024-01-17 00:00:00 # پزشکی
خدمت اعضای محترم گروه دنبال یه دندانپزشک هستم برای ایمپلنت و لمینت ممنون میشم کسی در مورد قیمتها بهم توضیح بده
2021-08-30 05:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی
خدمت اعضای محترم گروه دنبال یه دندانپزشک هستم برای ایمپلنت و لمینت ممنون میشم کسی در مورد قیمتها بهم توضیح بده
2021-08-30 15:05:00 #Canada [پزشک] پزشکی
وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
کسی تو گروه چشم پزشک هس ؟ mix astigmatism چی هست ؟ این همون تنبلی چشم هست ؟ من دخترم رو بردم معاینه چشم و صحبتهاش گیجم کرد و یکم نگران شدم خواستم یکم اطلاعات بگیرم اگه پیام خصوصی بدین ممنون میشم و اینکه میتونم نتیجه معاینه چشم رو بهتون نشون بدم ممنون میشم اگه ج بدین
2021-10-23 21:48:00 #Toronto
میخواستم بپرسم اینکه دختر ۵ ماهه من تو خواب شیر میخوره ولی تو بیداری با اینکه گرسنه هست شیر نمیخوره ممکنه بخاطر عفونت گوش باشه که مشکل در بلع داشته باشه؟ بیشتر بیقراره، و شبا از خواب با جیغ و گریه بیدار میشه..گوشاش رو هم میماله..
2021-09-26 10:08:00 #Toronto
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Toronto
دخترم ۱۵ ساله هست دیروز دوز دوم سینو فارم را ایران زده از دیشب حالت تهوع و سرگیجه دارد ولی تب ندارد آیا لزوما باید دکتر معاینه کند؟
2021-10-26 01:00:00 #Toronto
سلام وقت بخیر ، من یه دختر شش ساله دارم که توی معاینه سالانه چشم بهمون گفتن احتمال داره چشماش آستیگمات باشه و در ویزیت بعدی نیاز به معاینه دقیق تری هست ممنون میشم اگه کسی اپتومتریست حاذقی میشناسن بهمون معرفی کنن
2021-01-19 10:51:58 #Toronto پزشکی[اپتومتریست ] پزشکی[چشم پزشکی] پزشکی[معاینه] پزشکی